AlpenReizen wandelvakanties en huttentochten 2024/2025

AlpenReizen, onderdeel van het uitstekend beoordeelde Summit Travel, is dé specialist voor individuele wandelvakanties en huttentochten in de Alpen. Of je nu al de nodig berwandelervaring hebt en op zoek bent naar uitdagende tochten, als beginner goed georganiseerd in de Alpen wilt wandelen of met het hele gezin, bij AlpenReizen ben je dan aan het juiste adres. De standaard wandelvakanties worden veelal aangeboden in een Basic en een Classic variant, met of zonder bagagevervoer.

AlpenReizen focust zich alleen op de Alpen met wandelreizen naar Oostenrijk, Italië, Zwitserland en Slovenië en de reisadviseurs zijn gepassioneerde en ervaren specialisten die je graag vertellen over de mogelijkheden. Heb je specifieke wensen dan kan de wandelreis op aanvraag worden aangepast. Ook hebben ze partners op locatie die je wandelvakantie leuker, veiliger en authentieker maken. Niet voor niets is hun slogan "Dat vergeet je nooit meer!".

Zoek hier handig in het aanbod van wandelvakanties van AlpenReizen of kijk op de website voor alle wandelvakanties van AlpenReizen.

Uitgelichte wandelreizen naar deze regio
26 wandelreizen gevonden
Zwaarte
Comfort