Wandelvakanties België 2024/2025

Georganiseerde wandelvakanties naar België inclusief bagagevervoer. Zoek en boek je singles groepsreis of individuele wandelvakantie naar België en wandel lekker dichtbij huis door een schat aan natuurlijke schoonheid en gevarieerde landschappen.

Uitgelichte wandelreizen naar deze regio
11 wandelreizen gevonden
Zwaarte
Comfort

Over je wandelvakantie in België

Als je op zoek bent naar een wandelvakantie in België, dan zijn de Voerstreek, de Hoge Kempen, de Ardennen en het Heuvelland absolute aanraders! Deze regio's bieden een ongekende verscheidenheid aan landschappen en een schat aan natuurlijke schoonheid die je zeker niet wilt missen.

In de Hoge Kempen kun je genieten van uitgestrekte heidevlaktes, bossen en vennen. Het is een gebied dat bij uitstek geschikt is voor lange wandelingen en waar je kunt genieten van een adembenemend uitzicht over de omgeving. Het Nationaal Park Hoge Kempen is bovendien het enige nationale park van België, waar je een overvloed aan flora en fauna kunt bewonderen. Naast de Hoge Kempen kun je in Belgisch Limburg de Voerstreek vinden, een idyllisch landschap vol groene valleien, glooiende heuvels en charmante dorpjes. Een wandelvakantie in de Voerstreek is goed te combineren met ons eigen Limburg waar je uitdagende heuvels kunt bewandelen.

De Ardennen zijn wereldberoemd om hun ruige landschap en ongerepte natuur. Hier kun je eindeloos wandelen door bossen, langs rivieren en over heuvels en bergen. De regio is ook rijk aan historische bezienswaardigheden, zoals middeleeuwse kastelen en oude abdijen. Je kunt hier niet alleen genieten van de natuur, maar ook de geschiedenis en cultuur van België tijdens je wandelreis ontdekken.

Het Heuvelland, gelegen in het uiterste zuiden van West-Vlaanderen, biedt een uniek landschap met glooiende heuvels, uitgestrekte velden en pittoreske dorpjes. Het is een gebied dat bij uitstek geschikt is voor wandelingen langs de vele wijngaarden en brouwerijen. Het Heuvelland staat bekend om zijn prachtige panorama's en is een van de meest schilderachtige gebieden van België.

Of je nu een ervaren wandelaar bent of gewoon op zoek bent naar een ontspannen wandeling in de natuur, België biedt voor elk wat wils. Ook wanneer je op wandelvakantie wilt met je hond in België kunnen jullie beiden uit de voeten. Dus waar wacht je nog op? Trek je wandelschoenen aan en ontdek deze prachtige wandelgebieden op een wandelvakantie in België!