Bergsportreizen wandelvakanties en huttentochten 2024/2025

Bergsportreizen is de reisorganisatie van de NKBV, de Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging. De NKBV zet zich in voor de bereikbaarheid en ontwikkeling van de bergsport voor iedereen. Met duurzaamheid hoog in het vaandel en passie voor de bergsport zijn ze er om mensen enthousiast te maken voor de bergsport, te laten leren en te verbinden.

Ze werken veel samen met zeer professionele organisaties en gidsen met het International Mountain Leader certificaat op zak om jou veilig te laten genieten van de mooiste bergwandelvakanties.

Bij Bergsportreizen kun je groepsreizen vinden naar met name de Alpenlanden zoals Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Italië maar ook de Pyreneeën en het zuiden van Duitsland. Ze bieden zowel standplaats wandelreizen als huttentochten aan. 

Wanneer je een reis bij Bergsportreizen boekt moet je lid zijn of lid worden van de NKBV. Wanneer je boekt zonder lid te zijn dan wordt je automatisch lid gemaakt. Het lidmaatschap kost € 56,00 per jaar. Met het lidmaatschap geniet je van vele kortingen op o.a. overnachtingen en een bergsportverzekering. Ook krijg je toegang tot uitgebreide informatie in het kenniscentrum en op de reizen maak je gratis gebruik van materiaal. Daarbij draag je bij aan de ontwikkeling van de bergsport en steun je de KNBV in de jaarlijkse bijdrage van € 400.000 voor onderhoud van wandelgebieden en paden.

Uitgelichte wandelreizen naar deze regio
5 wandelreizen gevonden
Zwaarte
Comfort