Wandelarrangement Veluwe in luxe tent individueel 3 of 4 dagen

Nederland
Veluwe

3-daags of 4-daags wandelarrangement Veluwe

Wandelen op de Veluwe en glamperen in de bosrijke omgeving rondom Buitenplaats Beekhuizen op Nationaal Park Veluwezoom is een ervaring van puur buitenleven. De buitenactiviteiten voor kinderen en de bosrijke fiets- en wandelpaden zorgen voor een actieve vakantie voor alle leeftijden en het hele gezin.

Een verblijf met kinderen op Buitenplaats Beekhuizen staat garant voor succes. De kleintjes kunnen de hele dag genieten van buiten spelen en de natuur ontdekken. Het park biedt verschillende speelfaciliteiten met leuke waterelementen, waaronder een waterpomp en waterstenen. Ook de diverse speeltoestellen, het blotevoetenpad en de verspringboom zorgen voor eindeloos speelplezier. Met de Buitenplaats Bingokaart leren de kinderen op een natuurlijke manier het terrein kennen.

 

  • Kleinschalig ‘glamping-only’
  • Ideaal voor families
  • Comfortabele lodgetent XL
  • Nationaal Park Veluwezoom
Gezelschap:Individueel
Type:Standplaats, 1 standplaats
Zwaarte:1. Voor iedereen
Comfort:2. Eenvoudig
Extra's:De hond mag mee
Nederland
Veluwe
Individueel
Standplaats, 1 standplaats
3 dagen of 4 dagen
vanaf € 239
Excl. heen- en terugreis
Data & prijzen
aangeboden door ANWB
Dagprogramma

Het ‘glampingpark’ ligt naast het landgoed Beekhuizen. Vanuit hier maak je een mooie wandeling naar het waterrijke landgoed Biljoen met het gelijknamige kasteel. Of zoek het hogerop en test de kuitspieren en wandel over de heideheuvels naar het uitkijkpunt op de Posbank. Het even verderop gelegen bezoekerscentrum van Natuurmonumenten verdient eveneens een speciale aanbeveling als je meer wilt zien en weten van Nationaal Park Veluwezoom.

Ook een bezoek aan Burgers’ Zoo, het Nederlands Openluchtmuseum of Kasteel Rosendael, het Nederlands Watermuseum en het unieke speel-, doe- en ontdekpark De Spelerij en De Uitvinderij behoort tot de mogelijkheden.

Je vindt in de omgeving veel charmante dorpjes zoals Velp en Rozendaal, maar ook de charmante Hanzestad Doesburg en het levendige Arnhem. 

Over de accommodatie(s)

Aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom ligt Buitenplaats Beekhuizen. Val ’s avonds in slaap met de geluiden van de natuur op de achtergrond, ontwaak de volgende ochtend met vrolijk kwetterende vogels en spot een wild zwijn of ree voor jouw deur… 

Het park beschikt over een restaurant, receptie, verhuur, gratis wifi en vele speelfaciliteiten voor de kinderen. De comfortabele lodgetenten XL zijn van alle gemakken voorzien. Je verblijft op basis van logies. 

Inbegrepen
  • 2 of 3 overnachtingen in een Lodgetent XL voor maximaal 7 personen op basis van logies
  • eindschoonmaak (per accommodatie)
  • bed-, bad-, en keukenlinnen
  • € 25,- reserveringskosten per boeking en € 5,- SGR bijdrage per persoon
Niet inbegrepen
  • toeristenbelasting circa € 2,50 per persoon per nacht

Boek deze reis

3-daags of 4-daags wandelarrangement Veluwe
vanaf € 239
Bekijk deze reis op de website van de aanbieder voor alle details, de exacte vertrekdata en beschikbaarheid
Bekijk beschikbaarheid ➜
Deze wandelvakantie op de kaart

Gemarkeerd op de kaart zie je de plaats(en) waar je tijdens deze wandelvakantie verblijft.