Wandelen Noord-Holland vanuit Hoorn 3 dagen

Nederland
Noord-Holland

3-daags wandelarrangement Noord-Holland

Romantisch en bijzonder overnachten in Noord-Holland? Dat kan in de voormalige Grote Kerk van Hoorn, een rijksmonument dat je letterlijk in hogere sferen brengt. Geniet van ontspannen wandelingen door de rijke geschiedenis van deze voormalige handelsstad, langs het Markermeer en door het oude West-Friese land. Hoorn biedt een ideale omgeving voor wandel- en fietstochten, met een inbegrepen boekje met routes vanaf ANWB-kaartkleur Blauw.

Begin je stadswandeling op het centrale plein De Roode Steen met zijn gezellige terrassen. Verken het oude centrum en het havengebied, waar je kunt genieten van het rijke monumentendecor. Bezoek het bronzen beeld van De scheepsjongens van Bontekoe aan de haven. Buiten Hoorn vind je molens, dijkjes, weilanden en polders. Maak een ritje met de Museum Stoomtram van Hoorn naar Medemblik of vaar met een zeilschip over het Markermeer, IJsselmeer en de Waddenzee.

  • Unieke verblijf voormalige kerk
  • In centrum van historisch Hoorn
  • Prachtig ingerichte kamers
  • Culinaire restaurant The Saint
Gezelschap:Individueel
Type:Standplaats, 1 standplaats
Zwaarte:1. Voor iedereen
Comfort:4. Zeer comfortabel
Nederland
Noord-Holland
Individueel
Standplaats, 1 standplaats
3 dagen
vanaf € 193
Excl. heen- en terugreis
Data & prijzen
aangeboden door ANWB
Over de accommodatie(s)

Het Heavens Hotel is een nieuw hotel midden in het centrum van Hoorn, de voormalige VOC-stad in West-Friesland. Het gebouw en de kamers kennen authentieke elementen van de monumentale kerk, zoals pilaren en glas-in-loodramen. Die geven een rijke, historische sfeer. Overnacht in een van de 43 luxe kamers en ontdek de goddelijke smaken in restaurant The Saint. Een hemelse bestemming voor een kostbare herinnering. 

Inbegrepen
  • 2 overnachtingen in Heavens Hotel Hoorn in een comfort kamer
    ontbijtbuffet
  • € 25,- reserveringskosten per boeking en € 5,- SGR bijdrage per persoon

Boek deze reis

3-daags wandelarrangement Noord-Holland
vanaf € 193
Bekijk deze reis op de website van de aanbieder voor alle details, de exacte vertrekdata en beschikbaarheid
Bekijk beschikbaarheid ➜
Deze wandelvakantie op de kaart

Gemarkeerd op de kaart zie je de plaats(en) waar je tijdens deze wandelvakantie verblijft. Deze markeringen zijn een indicatie en geven meestal een plaats aan en soms de daadwerkelijke accommodatie.