Wandelreisorganisaties voor een zorgeloze wandelvakantie

Als je op een georganiseerde wandelvakantie gaat dan staat het wandelen centraal en mag je een goed uitgewerkt reisprogramma verwachten met mooie dagelijkse wandelroutes die passen bij jouw wandelniveau. De accomodaties en het eventuele bagagevervoer zijn geregeld en je krijgt de beschikking over alle informatie en routes. Tijdens je wandelvakantie wil je op ondersteuning van de reisorganisatie kunnen rekenen wanneer dat nodig mocht zijn en op een groepswandelreis verwacht je de begeleiding van een ervaren reisleider en/of gids.

Onderstaande aanbieders van wandelreizen hebben allemaal veel ervaring met het organiseren van wandelvakanties en bieden de meest prachtige en best beoordeelde wandelreizen aan, zowel binnen als buiten Europa. Bekijk de pagina van een reisorganisatie voor meer informatie en een overzicht van alle wandelreizen die ze aanbieden.

Eigen-Wijze Reizen wandelvakanties

Eigen-wijze Reizen

Al 30+ jaar specialist in wandel- en fietsreizen in Europa. Ze bieden uitsluitend individuele wandelvakanties aan waarvan een groot deel trektochten zijn van hotel naar hotel. De wandelreizen zijn gunstig geprijsd en de wandelroutes zijn met zorg uitgezocht. De hond mag veelal mee.

Eigen-wijze Reizen wandelvakanties
ANWB wandelvakanties

ANWB

De ANWB biedt zorgvuldig samengestelde individuele wandelvakanties met de auto en groepswandelvakanties binnen Europa waarvan een aantal mooie korte 3-daagse en 4-daagse wandelarrangementen binnen Nederland. ANWB-leden kunnen gebruikmaken van leuke kleine gratis extra's zoals excursies.

ANWB wandelvakanties
Djoser Wandelvakanties

Djoser

Met Djoser ga je op kwalitatief hoogstaande wandelvakanties in een groep naar de mooiste plekken binnen en buiten Europa. Ook zul je met Djoser op bijzondere plekken overnachten, uniek vervoer beleven en bezienswaardigheden ontdekken. Alles gecombineerd met veel individuele vrijheid.

Djoser wandelvakanties
Natuurlijk Reizen wandelvakanties

Natuurlijk Reizen

Natuurlijk Reizen organiseert wandelreizen vanuit een duurzaam perspectief met respect voor mens, natuur en cultuur. Zo bieden ze veelal binnen Europa wandelvakanties aan waarbij je met de trein of bus reist. Je kunt er individuele, groepsreis en wandelvakanties voor singles vinden maar ook terecht voor reizen op maat.

Natuurlijk Reizen wandelvakanties
Sawadee wandelvakanties

Sawadee

Avontuurlijke wandelvakanties voor (singles) groepen naar de mooiste bestemmingen vind je bij Sawadee. Zowel binnen als buiten Europa kun je op een wandelvakantie van Sawadee de mooiste routes, natuur, cultuur en bezienswaardigheden verwachten. Ga met Sawadee op een authentieke en onvergetelijke reis met oog voor mens en de natuur.

Sawadee wandelvakanties
SNP Wandelvakanties

SNP

SNP is dé specialist op het gebied van wandelvakanties in de natuur met een enorm aanbod binnen en buiten Europa. Ze bieden goed georganiseerde wandelvakanties voor elk niveau, afgestemd op elk type wandelaar of gezinssamenstelling en lopen voorop met wandelreizen naar unieke bestemmingen.

SNP wandelvakanties
Alle wandelvakanties van TUI

TUI

Als één van de grootse reisoperators ter wereld kun je bij TUI terecht voor goed georganiseerde wandelreizen. Ze bieden voornamelijk lichte wandelreizen en wandelweekenden aan in Nederland. Het gaat hierbij meestal om de TUI single wandelreizen. In de winter kun je er mooie kerstwandelweekenden voor singles boeken.

TUI wandelvakanties
Oad wandelvakanties

Oad

Als je met de bus op een groepswandelvakantie wilt dan kies je voor Oad maar wist je dat ze ook een flink aantal individuele wandelvakanties met eigen vervoer aanbieden? Oad biedt zowel laagdrempelige en comfortabele als uitdagende wandelvakanties aan tegen een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Oad wandelvakanties
AlpenReizen wandelvakanties en huttentochten

AlpenReizen

Wandelen en bergwandelen in de Alpen doe je met AlpenReizen. De specialist voor wandelvakanties en andere actieve vakanties in de Alpen naar Oostenrijk, Slovenië, Italië en Zwitserland. Ook als je op zoek bent naar iconische routes door de bergen op een huttentocht met veel uitdaging dan ben je bij AlpenReizen aan het juiste adres.

AlpenReizen wandelvakanties